Neem contact met ons op 088 900 01 00 info@remeon.nl

 ontzorgt   |  veilig   |   betrouwbaar 

Want thuis moet je
je thuis voelen

Jouw gemak en comfort, dat staat bij ons centraal. De tijd waarin een beveiligingssysteem slechts ‘bewaakt’ is voorbij. Natuurlijk, het ultieme doel bij de aanschaf van jouw systeem is het creëren van een stuk veiligheid. Voorop staat dat jouw beveiligingsoplossing je nooit in de steek laat.
Ook handig: je systeem laat je weten wie het huis betreedt of verlaat. Zo heb je dus altijd inzicht. Zijn de kinderen al terug uit school? Je systeem vertelt het je.
Maar daarnaast kun je met jouw systeem ook de controle hebben over meer comfort in je huis of bedrijf, waar je ook bent! De verlichting bedienen, de kamertemperatuur beheren, de garagedeur of tuinsproeier op afstand aansturen… de mogelijkheden zijn eindeloos! Dit alles kun je simpel online besturen, via je persoonlijke account in onze app.
Altijd en overal.

Thuiskomen in een warm huis, hoe heerlijk is dat!

 

remeon app iphone

Brandmelders

Voor een veilig gevoel in je huis, is betrouwbare brandpreventie een must. Het snel ontdekken van brand is van levensbelang. Maar pas op: brandpreventie is geen kwestie van zomaar wat rookmelders ophangen in je huis. Nee, het is een strategie!

Camerabeveiliging

Camerabeelden: sterker bewijs is er niet. Altijd perfect zich op wat er in en rondom je huis gebeurt, dat is controle hebben. Beveiligingscamera’s hebben een preventieve werking. En mocht de inbreker toch een gok wagen, dan zorgt de camerabeveiliging voor bewijslast.

Overvalbeveiliging

Een overval of beroving kan een enorme impact hebben: in 1 keer is je ooit zo vanzelfsprekende gevoel van veiligheid weg. Maar er zijn ook andere situaties waarin iemand snel hulp nodig heeft

Track & Trace

Beveiliging gaat verder dan alleen het beschermen van jouw woning. Je kunt bij ons ook heel makkelijk controle krijgen over je voertuigen, met ons Track & Trace systeem. Zo heb je constant toezicht op bijvoorbeeld je auto, motor of zelfs boot. En dat is handig.

Intercom

Zien wie er voor de deur staat? Ons video-intercomsysteem maakt het mogelijk. Brutaal genoeg komen de meeste overvallers gewoon via de voordeur binnen.

Inbraakbeveiliging

Een inbraak heeft veel impact. Niet alleen verlies je kostbare en emotionele bezittingen, maar ook vermindert je gevoel van veiligheid in je eigen huis. Gelukkig weten steeds meer mensen ons te vinden voor een beveiligingssysteem, om zichzelf 24/7 te beveiligen.

Denk niet in problemen 
maar in oplossingen

We horen je denken: een beveiligingssysteem… een hoop gedoe en technische praat. Natuurlijk, een gevoel van veiligheid is zeker belangrijk, maar toch… Daar moet je echt even zin voor maken. En dus, schuif je het voor je uit.
Wij zeggen: niet doen! Want helaas behoren inbraken tot de realiteit van de dag: maar liefst 1 op de 7 huishoudens wordt slachtoffer van een inbraak. Daarbij kent Nederland jaarlijks zo’n 6000 woningbranden. Dat zijn er wel 16 per dag! Misschien dus toch niet zo gek om eens wat aandacht aan beveiliging te schenken.

Wij geloven heilig in de stelling: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Goed, je zit niet te wachten op ongenode gasten in je huis of bedrijf. Logisch. Maar we begrijpen ook dat je niet zit te wachten op een hoop technische verhalen en rompslomp. Of een te ingewikkeld alarmsysteem in je woning of bedrijfspand.
Waar je wél op zit te wachten is een zorgeloos bestaan. Een veilig gevoel in je eigen leefomgeving. Een duidelijke oplossing, maar wel met een flinke dosis gemak en comfort.
Wij bieden je zo’n oplossing. Graag zelfs. Beveiliging hoeft echt niet ingewikkeld te zijn! We komen graag bij je langs om de juiste producten uit ons assortiment te koppelen aan jouw wensen. We maken een systeem op maat, een passend pakket dat aansluit op jouw behoeftes.

Zet je vast de koffie klaar?

Oplossingen