Neem contact met ons op 088 900 01 00 info@remeon.nl

ontzorgt | veilig | betrouwbaar

REMEON Ontzorgt

Wij zijn van mening dat het beveiligen van jouw woning of bedrijfspand simpel en doeltreffend kan!
Geen technische complexiteit, geen gebruikersproblemen. Gewoon met een veilig gevoel wonen en werken, zonder zorgen over het systeem of het functioneren ervan.
We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Ontzorgen noemen wij dat.

Hoe wij dat doen?

Gebruiksgemak

Een gebruiksvriendelijk systeem. Je zult het meteen begrijpen.

REMEON-ExtraExtraatje van REMEON

de meeste beveiligingsbedrijven hebben een technische insteek. Onze focus ligt op de oplossing voor de klant, jouw oplossing! We maken ons product op maat, zodat we precies aansluiten op jouw behoefte. En dat werkt.

Helpdesk

Onze REMEON helpdesk is 24/7 bereikbaar. Je kunt hier met al je vragen terecht en komen we er via de telefoon niet uit, dan komt onze mobiele servicedienst bij je langs.

Onderhoud

We houden je beveiligingssysteem graag in goede conditie. We komen niet pas in actie als je systeem om onderhoud schreeuwt. Nee, wij leveren preventief onderhoud, en nemen zelf jaarlijks contact met je op! Bovendien houdt onze meldkamer je systeem nauwlettend in de gaten, dus bij eventuele storingen zijn we meteen op de hoogte!

REMEON-Extra

Extraatje van REMEON

We laten niets aan het toeval over.

Meldkamer

Persoonlijk contact. Dat is wat je wenst in geval van nood. En dus is onze alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week tot je dienst. Bemand. Dus geen stemcomputer of lastige keuzemenu’s, maar persoonlijke dienstverlening. Onze alarmcentrale is toegelaten door het Ministerie van Justitie en is PAC gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Niet onbelangrijk.

Professionele installatie

We bieden je een full-service en komen je systeem dan ook graag installeren. Je hebt hier zelf geen omkijken naar. Onze professionele, erkende installateurs werken secuur en gecontroleerd. Een optimaal werkend beveiligingssysteem, dat is ons doel.

REMEON-ExtraExtraatje van REMEON

onze installateur geeft je een duidelijke demonstratie van de bediening van je systeem, zodat je ook makkelijk zelf aan de slag kunt.

All-in Garantie

Wat wij belangrijk vinden? Kwaliteit en service. Daarom bieden we je een all-in garantie van twee jaar. En zijn er toch problemen? Dan zorgen wij uiteraard voor vervangende apparatuur. Ook voorrijkosten en arbeidsloon nemen wij dan voor onze rekening. Zo zeker zijn wij van onze producten.

Onze Support Tool

We kunnen je altijd op afstand ondersteunen. Download hiervoor onze QuickSupport tool.