Neem contact met ons op 088 900 01 00 info@remeon.nl

 ontzorgt   |  veilig   |   betrouwbaar 

Want je hebt er hard voor gewerkt

Jouw bedrijf beschermen tegen externe factoren die een bedreiging vormen. Als ondernemer weten wij zelf hoe belangrijk dat is! Je hebt immers hard gewerkt om je bedrijf op te bouwen en te ontwikkelen tot wat het nu is.

Je wilt graag iedere dag zorgeloos aan de slag kunnen. Je wilt inzicht hebben in wat er in en rondom je bedrijf gebeurt. Je wilt je eigendommen en je bedrijfscontinuïteit waarborgen. En het laatste wat je wilt, zijn ongenode gasten of een alles vernietigende brand.

Geen behoefte aan deze ellende?

Kijk mee naar onze oplossingen.

 

remeon app iphone

Inbraakbeveiliging

Jaarlijks zorgen inbrekers voor een schade van ruim 16,9 miljoen euro. Een goede inbraakbeveiliging is dus van het grootste belang om jouw zaak hiertegen te beschermen. Hoe gaan we te werk?

Camerabeveiliging

Camerabeelden: sterker bewijs is er niet. Altijd perfect zich op wat er in en rondom je bedrijf gebeurt, dat is controle hebben. Beveiligingscamera’s hebben een preventieve werking. En mocht de inbreker toch een gok wagen, dan zorgt de camerabeveiliging voor bewijslast.

Overvalbeveiliging

Een overval op een onderneming: het gaat altijd gepaard met bedreiging of geweld. De impact ervan is groot, voor jezelf, maar ook voor je personeel.

Intercom

Het aantal overvallen neemt sterk toe. Brutaal genoeg komen de meeste overvallers gewoon via de ingang naar binnen. Een intercomsysteem maakt dus een belangrijk deel uit van de beveiliging van jouw onderneming.

SDNA-spray

Waar goed wordt beveiligd, laten inbrekers zich niet zien. Geef inbrekers en overvallers dus geen kans, en voorzie jouw pand van SDNA-spray. Dit schrikt ze zeker af. En mocht er toch een dommerd zijn die binnen probeert te komen, dan is hij vanaf dat moment traceerbaar.

Brandmelders

Meer dan 50% van alle bedrijven die met brand te maken krijgen, gaat vervolgens failliet. Wat gebeurt er met jouw bedrijf als er brand uitbreekt? Het snel ontdekken van brand is van essentieel belang om je eigendommen te beschermen en je bedrijfscontinuïteit te kunnen waarborgen.

Je Wagenpark

Beveiliging gaat verder dan alleen je bedrijfspand. Ook het beveiligen van een voertuig of een compleet wagenpark draagt bij aan zorgeloos ondernemen. Met ons REMEON Track & Trace systeem, gekoppeld aan een persoonlijk account in onze app, heb je de volledige controle over al je objecten. En dat is handig

Mistgenerator

De risico’s werkelijk tot een minimum beperken? Goed bezig. Kies dan voor een mistgenerator als aanvulling op jouw alarmsysteem. De gemiddelde tijd van een inbraak of ramkraak is 3 tot 4 minuten. Te kort voor de politie om op tijd ter plaatse te zijn

Denk niet in problemen 
maar in oplossingen

We horen je denken: een beveiligingssysteem… een hoop gedoe en technische praat. Natuurlijk, een gevoel van veiligheid is zeker belangrijk, maar toch… Daar moet je echt even zin voor maken. En dus, schuif je het voor je uit.
Wij zeggen: niet doen! Want helaas behoren inbraken tot de realiteit van de dag: maar liefst 1 op de 7 huishoudens wordt slachtoffer van een inbraak. Daarbij kent Nederland jaarlijks zo’n 6000 woningbranden. Dat zijn er wel 16 per dag! Misschien dus toch niet zo gek om eens wat aandacht aan beveiliging te schenken.

Wij geloven heilig in de stelling: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Goed, je zit niet te wachten op ongenode gasten in je huis of bedrijf. Logisch. Maar we begrijpen ook dat je niet zit te wachten op een hoop technische verhalen en rompslomp. Of een te ingewikkeld alarmsysteem in je woning of bedrijfspand.
Waar je wél op zit te wachten is een zorgeloos bestaan. Een veilig gevoel in je eigen leefomgeving. Een duidelijke oplossing, maar wel met een flinke dosis gemak en comfort.
Wij bieden je zo’n oplossing. Graag zelfs. Beveiliging hoeft echt niet ingewikkeld te zijn! We komen graag bij je langs om de juiste producten uit ons assortiment te koppelen aan jouw wensen. We maken een systeem op maat, een passend pakket dat aansluit op jouw behoeftes.

Zet je vast de koffie klaar?

Oplossingen