Neem contact met ons op 088 900 01 00 info@remeon.nl

 ontzorgt   |  veilig   |   betrouwbaar 

Wij hebben goed nieuws: REMEON breidt uit!

 

Met trots kunnen wij je meedelen dat we er bij REMEON per 1 januari 2018 een ‘tak van sport’ bij gaan doen: VoIP Telecom!
Oftewel: telefonie via het internet voor bedrijven.

 

Waarom?
Om onze beveiligingsproducten en -diensten te kunnen leveren is een goede internetverbinding noodzakelijk, want daarop sluiten wij onze producten aan. Vaak stellen klanten ons dan ook de vraag: kan REMEON ons dit bieden? Of ons een betere verbinding bieden? Tot voorheen besteedden wij deze vraag uit aan derden of was het aan de klant zelf om hier een goede oplossing voor te vinden. Best gebruikelijk in de beveiligingswereld, maar toch: wij begonnen erover te struikelen.


ONTZORGEN – dat is toch wat wij willen?

 

Hoe tof zou het dan zijn als wij zelf onze klanten hierin kunnen bedienen? Jouw bedrijf tiptop beveiligd én bovendien zo efficiënt als het maar kan, door een goede internetbereikbaarheid en een flexibel telefoniesysteem.

 

Wat?
Vanaf 1 januari 2018 is naast REMEON Beveiliging ook REMEON VoIP Telecom actief. En dat ziet er zo uit: 


Hadden we al gezegd dat we trots zijn?

 

We zien het steeds vaker: meer en meer bedrijven omarmen VoIP als nieuwe telefonievorm: telefonie via het internet voor bedrijven. Niet zo verrassend, want de voordelen van een geïntegreerd data- en communicatienetwerk staan buiten kijf. Bij vaste telefonie via het internet is een telefooncentrale op locatie niet meer nodig. En dat vergroot de bereikbaarheid van jouw bedrijf. Hoe flexibel wil jij zijn?

 

Hoe?
In VoIP Telecom hebben wij een gedegen strategische partner gevonden die vakkennis en klantvriendelijkheid net zo hoog in het vaandel heeft staan als wijzelf. De kernwaarden van REMEON Beveiliging zijn al bekend: Ontzorgt · Veilig · Betrouwbaar. Voeg daar de kernwaarden van REMEON VoIP Telecom aan toe: Flexibel · Efficiënt ·  Bereikbaar – en een complete oplossing ontstaat!

 

De voordelen van REMEON VoIP Telecom:

  • Een grotere bereikbaarheid: optimaal en professioneel;
  • Flexibiliteit door ongebondenheid + locatie-onafhankelijk;
  • Jouw gebruiksvriendelijke online telefooncentrale met grote capaciteit: meerdere telefoongesprekken voeren over één VoIP lijn is nagenoeg onbeperkt;
  • Een sterke internetbereikbaarheid + sterk wifi-signaal;
  • Jouw telefoniecentrale in je broekzak: 24/7 online je zakelijke telefonie beheren + eventuele koppeling aan CRM-systeem;
  • Forse kostenbesparing: naast zeer voordelige tarieven, alleen betalen voor wat je echt nodig hebt.

 

Wat verandert er voor mij als klant?
Voor jou als vaste klant van REMEON Beveiliging verandert er vrij weinig. Onze diensten en producten als beveiligingsaanbieder blijven gelijk. Wat er wel verandert:

  • Nieuwe contactgegevens: wij zijn op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 9000 100. Mailen kan ook naar info@remeon.nl.
  • Een tweede vestiging:

REMEON – locatie Utrecht

Atoomweg 280-B

3542 AB  UTRECHT

REMEON – locatie Kampen

Industrieweg 3B

8263 AA  KAMPEN

  • Een nieuwe link naar onze website: remeon.nl
  • Combinatievoordeel: Telefonie- en internetoplossingen als aanvullende dienst! Onze vaste klanten waarderen wij enorm. Daarom laten we je uiteraard op een voordelige manier kennismaken met REMEON VoIP Telecom.

 

Hebben wij je interesse gewekt?
Bel ons en vraag naar de mogelijkheden! We komen graag vrijblijvend langs om passende oplossingen te bespreken. Zet je vast de koffie klaar?

 

Meer informatie? Bel ons, mail ons, bezoek onze VoIP Telecom website of kom eens lang op kantoor voor koffie! Bovendien zijn we ook op sociale media te vinden. Geef ons een like, en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws en leuke acties!