fbpx

Hoe kan ik mijn bedrijf beveiligen?

Wist je dat bijna 40% van alle ondernemers wel eens te maken krijgt met inbraak? Er is dan ook een reële kans dat jouw bedrijf hier ooit mee te maken zal krijgen. Gelukkig zijn er diverse oplossingen om je bedrijf te beveiligen. Denk hierbij aan een camerasysteem, een alarm met sirene en doorschakeling naar de meldkamer of een mistgenerator. Hierbij een lijstje met mogelijke beveiligingsoplossingen voor jouw bedrijf

1) Alarmsysteem met app

Je werkdag zit erop en je maakt je klaar om na een lange dag naar huis te gaan. Terwijl je naar de deur loopt krijg je telefoon. Je besluit toch maar even op te nemen en al bellend verlaat je het pand. Thuisgekomen bedenk je ineens dat je het alarm niet hebt ingeschakeld. Vroeger moest je dan het hele eind weer terug rijden, maar gelukkig heb je nu een alarmsysteem met app. Je kunt dus makkelijk vanuit huis het alarm inschakelen – gewoon met je telefoon! Dit bespaart je een extra ritje naar je bedrijf. Ook als je niet meer zeker weet of je het alarm nu wel of niet hebt ingeschakeld, is dit makkelijk te checken met de beveiligingsapp. Heel handig is ook dat het alarmsysteem verbonden is met de meldkamer. Als zij zien dat het alarm na een vooraf afgesproken tijd niet ingeschakeld is, zullen zij telefonisch contact met je opnemen. Een alarmsysteem is een eerste stap in het goed beveiligen van je bedrijf.

alarmsysteem REMEON Beveiliging

2) Camerabeveiliging met app

Een alarm is belangrijk, maar wij kunnen ons zo voorstellen dat je het ook wel prettig vindt als je letterlijk een oogje in het zeil kunt houden bij je bedrijf. Daarom raden wij vaak aan om ook een camerasysteem aan te laten leggen. Zo kun je alle ruimtes in je bedrijf, maar ook je buitenterrein of voordeur, makkelijk in de gaten houden. Niet alleen worden ongewenste bezoekers hiermee direct vastgelegd, de speciale camera beveiliging app zorgt er ook nog eens voor dat je zelf – waar je ook bent –  kunt kijken of alles nog in orde is. Ook als je een alarmmelding krijgt, ben je zelf de eerste die ziet of het echt om een dreiging gaat, of dat het bijvoorbeeld vals alarm is. Eigenlijk kun je als bedrijf zijnde niet meer zonder videobewaking en beveiliging.

Camerabeveiliging

3) Mistgenerator beveiliging

Natuurlijk is het vervelend als er ongewenste gasten je bedrijf binnen dringen. Spullen worden weggenomen of vernield, en je krijgt een onveilig gevoel. Maar uit onderzoek is gebleken dat ondernemers één ding nog vervelender vinden dan de materiële schade. Dat is namelijk het verlies van officiële bedrijfsgegevens zoals contracten of gemaakte back-ups van computersystemen. Dat brengt je bedrijfscontinuïteit ernstig in gevaar! Vaak heb je al maatregelen genomen, door bijvoorbeeld deze gegevens in een kluis te leggen, of in een speciaal afgesloten ruimte. Helaas laten inbrekers zich hier niet altijd door tegenhouden. Is hier dan verder niks aan te doen? Natuurlijk wel! Met het installeren van een mistgenerator maak je het inbrekers extra moeilijk. Als zij de ruimte betreden waarin deze mistgenerator geïnstalleerd is terwijl het alarm ingeschakeld is, zal de ruimte binnen enkele seconden volledig gevuld zijn met een dikke mist. In combinatie met een loeiend alarmsysteem zal een inbreker volledig gedesoriënteerd raken en nog maar één ding willen…het pand verlaten! Een mistmachine zal er dus voor zorgen dat je gegevens veilig zijn.

Mistbeveiliging van REMEON Beveiliging

Ga voor een totale beveiligingsoplossing voor jouw bedrijf

Elk pand heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen die door inbrekers al dan niet interessant gevonden worden. Vandaar dat de manier van beveiligen bij geen enkel bedrijf hetzelfde is. REMEON brengt de potentiële kansen voor inbrekers in kaart en past daar een persoonlijk beveiligingsadvies op aan. Zo weet je zeker dat je er alles aan gedaan hebt om inbrekers buiten de deur te houden!

Hopelijk ben je overtuigd dat je eigenlijk niet zonder enige vorm van bewaking van je bedrijf kunt. Of het nu met een alarm, camera, mistgenerator of een combi van deze opties is, het zou toch zonde zijn om er niet voor te zorgen dat inbrekers bij jouw bedrijf weinig kans hebben om binnen te komen. Vergeet ook de voordelen niet die een beveiligingsapp je kan bieden. Wij van REMEON komen graag eens bij je langs om te kijken hoe jouw bedrijfspand het best beveiligd kan worden. Of het nu om een kantoor, een winkel of een horecazaak gaat.  We zijn op diverse manieren bereikbaar, dus neem direct contact op en zorg voor een veilig gevoel!

Even bellen voor persoonlijk advies?