fbpx

Klus in beeld: Café beveiligen

Beveiliging van café op kabbelend water

Het was een mooie zomerdag. De lucht was helderblauw, de zon weerspiegelde in het glinsterende water. Onze installateur Patrick reed opgewekt naar de klus van de dag. In z’n korte broek, want ja, ’t was zo’n dertig graden. Deed ie gewoon, die Patrick.

De klus van de dag? Café en terras ’t Ponton in Kampen. Niet zomaar een horecatent hoor! Een horecatent op het water. De IJssel wel te verstaan, met prachtig uitzicht op de iconische stadsbrug. Kwam dat even goed uit in deze warmte! Fluitend ging Patrick aan de slag. Cameraatje hier, cameraatje daar. Alles op de juiste positie, zodat de medewerkers van ’t Ponton mooi alles in de gaten kunnen gaan houden – van de bar tot het heerlijke terras op ’t water. En is de zaak gesloten? Dan kan de eigenaar live beelden zien via de app. Super handig! Zooo, weer een klus geklaard! Nu alleen nog dat bord op ’t hek: Dit pand is beveiligd met camera’s door REMEON Beveiliging. Ontzorgt, veilig en betrouwbaar! Biertje?

Jouw café beveiligen is een absolute must

Een café beveiligen is een serieuze zaak. Je wilt toch niet dat na een avond gezelligheid de opbrengst van die avond meegenomen wordt door iemand die de boel openbreekt? Voor jou is het dus van belang dat inbrekers buiten de deur worden gehouden. Dit kan natuurlijk preventief met bijvoorbeeld een camerasysteem, maar ook een alarminstallatie mag niet ontbreken. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor een café, maar zorg ook voor goede beveiliging als je eigenaar bent van een restaurant, hotel, bed and breakfast, en ga zo maar door.

REMEON Beveiliging installeert de ene ultieme beveiligingsoplossing na de andere in de horeca branche. Trots op!