fbpx

Beveiligen met video intercom

Het beveiligen van een woning, appartement, winkel of ander pand met een video intercom is een duidelijke en nog steeds toenemende trend. Niet zo gek, je hoort immers steeds vaker van situaties waarbij onverwachts mensen met kwade bedoelingen voor de deur staan. En behalve dat is het ook heel fijn om gewoon altijd te kunnen zien wie er voor je deur staat – ook als je er zelf niet bent. Nieuwsgierig naar hoe een intercom systeem werkt? En hoe dit op jouw situatie kan worden toegepast voor een stukje extra veiligheid en/of gemak? Lees dan snel verder.

Deurintercom met camera

Wanneer mensen interesse hebben in beveiligen met een intercomsysteem, dan adviseren wij altijd een deurintercom met camera. Dankzij de camerafunctie kun je direct zien wie er voor je deur staat. De beelden van je deurintercom zijn via een handige app op je telefoon te bekijken, of indien gewenst op een pc of extra binnenscherm. Een video deurintercom wordt daardoor ook wel een smart intercom genoemd – dit is natuurlijk vanwege deze directe verbinding. Wordt er aangebeld, dan zie je in een oogopslag wie er voor de deur staat. Bekende of iemand die je verwacht? Het is zelfs mogelijk de deur op afstand voor hem of haar open te doen. Hoe ideaal! Een deurintercom met camera kan bovendien opnames maken. Een fijn gevoel wanneer er iets aan je deur gebeurt wat je niet vertrouwt.

Beveiligen met video intercom_REMEON Beveiliging

Een veilig audio video intercomsysteem

De meerwaarde van een camera op je deur is niet te missen. Maar om het plaatje compleet te maken, kun je ook gebruik maken van een audio functie op je video intercom: daarmee kun je direct communiceren met degene die aan de deur staat. Iemand die je niet kent? Je kunt vragen voor wie of waarvoor diegene komt. Mocht je het niet vertrouwen, dan geef je bijvoorbeeld aan dat je geen tijd hebt. Ook handig wanneer je eens geen zin hebt in een (verkoop)gesprek aan de deur. En ben je niet thuis? Ook dan kun je op afstand communiceren met degene die aanbelt. Via de app krijg je een oproep binnen op je telefoon. Door op te nemen sta je in directe verbinding met degene aan de deur, waarbij je de persoon in kwestie ook kunt zien. Je kunt aangeven dat je er niet bent, dat het pakketje bij de buren mag worden bezorgd of een afspraak maken voor wanneer je er wel bent – mocht je dat natuurlijk willen.

Beveiligen met video intercom gekoppeld aan je alarmsysteem

Heb je in je bedrijf of woning al een alarmsysteem met camera’s laten installeren? De video intercom kan er natuurlijk mee geïntegreerd worden! Een extra systeem aan laten leggen is daarmee niet nodig. Bovendien bedien je al je apparaten gemakkelijk met één programma/app. Voeg je een deur video intercom toe aan het beveiligingsplan van jouw bedrijf, dan beveilig je de boel daarmee optimaal. De combinatie van een intercom met je alarmsysteem en beveiligingscamera’s zal ervoor zorgen dat inbrekers wel twee keer nadenken om bij jou naar binnen te komen.

Video intercom REMEON Beveiliging

Voordeur beveiliging door REMEON

Onze video intercoms hebben een modern design, hebben zowel overdag als ‘s nachts ultra scherp kleurenbeeld en zijn voorzien van een kraakheldere audioverbinding. Wij van REMEON komen graag bij je langs om jouw situatie te bekijken. In een goed gesprek bekijken we of een video intercomsysteem van toegevoegde waarde is voor jouw huis, appartement, flat of bedrijf. Je kunt al je vragen stellen over het beveiligen met een video intercom en we demonstreren graag de mogelijkheden. Bovendien kunnen we vrijblijvend een advies uitbrengen voor een beveiligingsplan: zijn er nog andere risicofactoren in de ruimte? Ben je nog gebaat bij extra toegangscontrole? Of misschien bewegingsmelders, rookmelders of bijvoorbeeld een complete brandalarminstallatie? Wij kunnen het voor je regelen.

Even bellen voor persoonlijk advies?